Animació Infantil

ELS MÉS PETITS JUGUEN MENTRE ELS GRANS PODEN GAUDIR DEL DINAR, SONA BÉ OI?

El nostre servei d'animació infantil té aquesta missió: entreté els infants mentre els grans gaudeixen del privilegi d'un àpat i sobretaula tranquils!

Animacio Infantil

L'horari del servei d'animació és de 14:30 h a 17:30 h i per infants de 4 a 10 anys a la ludoteca i jardí de 600 m2 que hem habilitat especialment per ells. Els infants menors de 4 anys podran jugar en aquests espais amb la supervisió dels pares o familiars.

Els nostres monitors dirigits pel nostre Director de lleure titulat, orientaran als petits en diferents activitats en funció de les edats i nombre de nens que formin el grup. En cas de tractar-se d'un grup provinent d'un esdeveniment, es proposa un concurs composat per moltes activitats (de punteria, imaginació, arts plàstiques i fins i tot jocs de gespa), de manera que els nens s'entretenen en una dinàmica de grup molt positiva que genera esperit d'equip.

En cas que el grup prefereixi altres activitats, les monitores els poden dirigir segons els seus gustos: futbol, pintura, maquillatge, manualitats, jocs de jardí...

L'animació infantil està inclòs en el Menú Infantil Animació : Veure menú

Els nens que proven, repeteixen. De ben segur que voldran tornar!!!!!