Contacta i reserva a Can Cortès

Nom *

Esmorzars: Dissabtes, Diumenges i festius, de 9:30h a 12h (10h a 12:30h a l'estiu)
Dinars: De Dimarts a Diumenge, de 13 h a 17 h
Sopars: Divendres i Dissabtes nit, de 20:30h a 23:30h
Dilluns no festius tancats per descans del personal

email *
Telèfon *
Codi Postal *    
Data Hora
Adults i Comensals >10 anys *    
Nens de 4 a 10 anys *     Amb dret a l'animació infantil
Nens menors de 4 anys *     Disposem de trones pels més petits
Tipo menú
Com ens has trobat *
Comentaris
  ** Accepto rebre informació de Can Cortès
 

* Els camps marcats amb "*" són obligatoris per enviar el formulari.

** L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable MOMENTS CORTES SL, amb la finalitat de poder atendre les seves consultes i enviar-li informació de l'empresa que pogués ser del seu interès.
MOMENTS CORTES SL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat anteriorment esmentada. Així mateix, en virtut del que disposa l'article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, ens dóna el consentiment per poder enviar-li la informació esmentada a través del seu correu electrònic.
L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. El enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades. Així mateix ens dóna el seu consentiment per enviar-li publicitat dels nostres productes a l'adreça e-mail que vostè ens ha facilitat. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: AV CAN CORTES 36, 08196 SANT CUGAT DEL VALLÈS.